- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Csak 51TB írás van rajta és 30 ezer órát ment eddig.
A Smarttal magában nem sokra megyek, mert mikor megvettem is folyamatosan hibákat írt a HD Sentinelben is, de 8 éve így megy és nem volt vele gond, ezek ilyen fals hibaüzenetek, ezzel már foglalkoztunk évekkel ezelőtt is az SSD topikban, hogy ezek nem valós hibaüzenetek, okára nem jöttünk rá valószínű FW-t kellett volna frissítenem, de nem foglalkoztam vele. Ha tényleges lenne a hiba amiket ír, már rég nem élne az SSD. Most is ír hibákat, ugyanazokra amikre évekkel ezelőtt is.
Úgyhogy majd tesztet futtatok, mert az fog reális képet adni.A hdparm amit találtam szimpatikusabb mert grafikus a felület, aztán rájöttem, hogy ez már alapból benne van a Mintben Lemezek néven, így megúsztam a telepítését is.
Megvárom amíg lefut a részletes teszt aztán majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Foxpost károsultak - 2026
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon