- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, mert én is ennyit konyítottam hozzá, amikor még nem volt egy SSD-m sem és ezért is nem az SSD topikos írásokkal bombáztalak. Nem az a cél, hogy fitogtassunk rengeteg okosságokkal, hanem, hogy minél egyszerűbben megértsd Te is, mik az előnyei az SSD-nek.
Sokáig én sem akartam venni, egyszerűen a most 7. éves WD Black-em annyira tökéletes volt, de egyszer mégis annyira furdallt a kíváncsiság, hogy vettem egy Intel 520 120GB-os SSD-t. Onnantól kezdve már nem akarnék soha HDD-ről bootolni, ez a hozzáférési idő kicsit érezhetően különbözött! Nem is csoda a hatalmas különbség, hiszen nincs több pörgő tányér, nincsenek közöttük ugráló olvasófejek....
Én ugyanazt éreztem SSD/HDD váltásnál, mint Linuxra váltásnál! Miért nem hamarabb?

A lényeg, hogy a megadott írás/olvasás értékekkel nagyon nem kell foglalkoznod, kb a SATA3 felső határát úgy sem lépi át egyik SATA SSD sem, az access time meg emberi érzékelésnek tök mindegy, ms-ben van ill lenne megadva, felhasználó szempontjából mind kb ugyanaz.
A legfontosabb, hogy SSD vásárlás előtt ugyanúgy célszerű megnézni, melyik tipust érdemes megvennünk, mint HDD esetén, sőt! Itt még inkább fontos, mivel elég sokféle fizikai csatolása lehetséges, SATA3, m.2 SATA, m.2 PCIe, PCIe NVME, a protokol-ról most ne is beszéljünk, AHCI, NVME...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BMW topik
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ingatlanos topic!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- 3D nyomtatás
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon