Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Valóban, ma már azért többnyire SSD-k vannak legalább a notikban, ha desktopokban nem is és arról mondjuk 2-3 sec plusz idő, mire feláll ugyanúgy a rendszer, mint suspendből, gondolom hibernálás is dettó, azt régen is kilőttem alapból. Ma már szerintem nem is default ez a disztróknál. Nekem bőven elég, ha a FF megjegyzi, hol tartott, a programokat úgyis naponta kell megnyitnom, legalábbis a napi reportot úgysem csinálja meg helyettem a program.
KDE-nél lehet beállítani, hogy a lezáráskori programokkal induljon, ez szerintem nincs is Cinnamonnál, szóval kizárt dolog, mert nem tudom.

Szóval sok értelme nincs SSD-val ezeknek a régen igen hasznos suspend meg hibernation dolgoknak, mégis sokan annyira hozzászoktak, hogy fontos nekik. Rendes bakapcsot azért is szeretem jobban, mert ha valami services vagy más rosszcsontkodik, akkor azt már bootnál kiszúrom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon