Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Egyébként ez a baja a kezdőknek szánt grafikus felületeknek, hogy eltakarják a rendszer működési részleteit, konfigurációs részleteket, meg hogy melyik alkalmazás milyen parancsot futtat.
Ez igaz, de emellett mintegy mellékesen használhatóvá is teszik számukra a rendszert.

Csak halkan jegyzem meg. Tudom, minimalizmus forever! PálcikaWM, negyedév alatt felrakható Gentoo, etc.

De mint láttuk, a
whichparancs megoldotta a rejtélyt! Bár jó ez a célkeresztes is, qrvára nem jöttem rá én sem, hogyan kell használni. Gondoltam rálövök vele a program sorára.....rálőtéztem de meghalt, mielőtt bármit is kiírt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon