- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Üdv mindenkinek.
A mai nappal száműztem a win7-et és beléptem én is a linux mint táborába.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy win-en megszoktam a tálcán lévő ikonokat és onnan indítottam a programok, gondolom, itt is van erre lehetőség, a kérdésem az lenne, hogy itt mi a menete.Biztos le van írva, de a 3 éves gyerek mellett most jelenleg nincs időm az internetet túrni és a fórumokat olvasgatni
. Továbbá az ssd optimalizálással kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy az összefoglalóban leírtak szerint kell végrehajtani, illetve valóban szükséges?
Remélem nem gond.
szerk.: a gyárilag fent lévő firefox mennyire "jó"? mert én évek óta a chrome-ot használtam, de tudom nélkülözni, mert ami fontos volt könyvjelző + néhány jelszó, azt már a firefox-ban is beállítottam és elmentettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest