- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Ez még mindig Mint? Igen.
Hányas verzió? 18.3.
Az awesome-ot a tárolóból tetted fel? Igen. sudo apt-get install awesome, ha jól emlékszem.
Mit nem tudsz rajta elindítani? cinnamon2 desktop can't load, vagy hogy van a pontos hiba.
Bejelentkezéskezelőből mi van fent? Nem tudom. Mivel elérhetettlen számomra.
Még a Cinnamonhoz tartozó LightDM? Az még biztos fent van.Nem csináltam semmit se, csak tegnap előtt bekapcsoltam újra. Erre már csak azt közölte velem a 18.3 Cinnamon, hogy én már most nem futok és te most újra indítasz vagy sem? Sose indult újra, sose sikerült neki. És ugye a felbontás egy alapértelmezett 1024x768-ban volt, se Menü, se jobb klikk menü, csak ikonok (amik ugye csak egyszerű szöveg fájlok indító parancsokkal) a tálcán ami szintén csak fekete, mint ahogy minden fekete (kép, de ez azután készül, hogy nvidia után megpróbáltam a Nouveau drivert és így nézett ki).
Közben, már jó sokszor megpróbáltam újra rakni a videókártya drivert, ami azt jelenti, hogy purge-oltam, eleinte még csak az nvidia* módszerrel, aztán tegnap már bumbleebe* meg valami másikat is, és teljesen újra telepítettem.
Ez előtt megpróbáltam CSAK új ablak kezelőt felrakni, mert kérdezték hogy próbáltam-e már, de ugye az nem sikerült, hiába próbáltam .
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- BIOS topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos tablet topic
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Garmin Foot Pod eladó
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest