- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
ubyegon2 #9253 üzenetére
[Microsoft releasing Linux-based Operating System] Sajnálom is, hogy nem kezdtem el hamarabb linuxal foglalkozni, sokkal jobban érteném a dolgokat már ha JÓVAL HAMARABB neki kezdek, pedig virtual box régen is futott, még dual bootolni se kellett. Amúgy mostanra letöröltem a cinn-t meg elvileg letöltöttem terminálban az awesome-ot, de nem tudom elindítani, és tuti hogy valami apróságot nem tudok leszűrni a sokféle fórum topicban. Reménykedtem, hogy kapok pontos útmutatást, de sajnos ez is olyan téma, hogy túl sokat kéne mutatni, és nem tanulnék belőle és csak felesleges szájtépés lenne belőle, magamnak kell ezt is kitalálni. De most felkeltette az érdeklődésemet az Ubuntu-MATE elvileg napok kérdése és a 18-as ténylegesen megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest