Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nokia N9 - az első mohikán
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy igazad van, különösebben nincs jelentősége, ha angol nyelvi beállítások vannak, ha live-ban nézek meg valamit, akkor se akadok el. Emiatt nem is nagyon vettem észre, mert amiket megértek, azt bárhogy megértem, sok beállítási opciót meg akkor se értek, ha magyarul van a gombfelirata. Viszont megszoktam, hogy mindent magyar nyelven használok. Az, hogy a számtech nyelve az angol, érdekelje azokat, akik professzionálisabban foglalkoznak ezzel, home userként én magyarul akarom látni ezt is. Meg mindent.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Reklámoknál is magyarokat akarok látni, vagyis azokat akarom blokkolni, így helyesebb.Na most, kérdés az, ha mindent megértek úgy is, ha véletlenül bekeveredik az angol felirat, akkor miért ne legyen a 99%-a mégis magyar. A számtech nyelve ugyan az angol, de az enyém meg a magyar. Nem vagyok én intergalaktikus utazó.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Macska topik
- Parfüm topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Viccrovat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon