Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kéne egy gyorstipp KDE-t használóktól. Felraktam a KDE verziót, frissítettem 2 lépésben, mert érdekes módon a Frissítéskezelő most is felrakta a friss kernelt, amit terminal egyik frissítési móddal sem akart.
15MB-tal kevesebb memóriával éri be, mint a Cinnamonos friss telepítés, a boot normális:
Utána jött a szokatlan, a FF villódzott görgetésre, arrébhúzásra meg fenn akadt a fán:

Hirtelen nem tudtam mire vélni, mert a desktopon még egy disztró sem csinált ilyet, a Mint KDE meg más KDE sem. Tapasztaltatok már ilyet? Mi a manó okozza ezt?
Ja igen, filmlejátszást is kipróbáltam, teljes képernyőből leváltottam default méretre és ott maradt a pillanatkép teljes méretben, a film a default méretű ablakban ment tovább. Merre induljak? Ha van tipp, megoldom a dolgot, köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Trollok komolyan
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon