Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kéne egy gyorstipp KDE-t használóktól. Felraktam a KDE verziót, frissítettem 2 lépésben, mert érdekes módon a Frissítéskezelő most is felrakta a friss kernelt, amit terminal egyik frissítési móddal sem akart.
15MB-tal kevesebb memóriával éri be, mint a Cinnamonos friss telepítés, a boot normális:
Utána jött a szokatlan, a FF villódzott görgetésre, arrébhúzásra meg fenn akadt a fán:
Hirtelen nem tudtam mire vélni, mert a desktopon még egy disztró sem csinált ilyet, a Mint KDE meg más KDE sem. Tapasztaltatok már ilyet? Mi a manó okozza ezt?
Ja igen, filmlejátszást is kipróbáltam, teljes képernyőből leváltottam default méretre és ott maradt a pillanatkép teljes méretben, a film a default méretű ablakban ment tovább. Merre induljak? Ha van tipp, megoldom a dolgot, köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest