- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kéne egy gyorstipp KDE-t használóktól. Felraktam a KDE verziót, frissítettem 2 lépésben, mert érdekes módon a Frissítéskezelő most is felrakta a friss kernelt, amit terminal egyik frissítési móddal sem akart.
15MB-tal kevesebb memóriával éri be, mint a Cinnamonos friss telepítés, a boot normális:
Utána jött a szokatlan, a FF villódzott görgetésre, arrébhúzásra meg fenn akadt a fán:

Hirtelen nem tudtam mire vélni, mert a desktopon még egy disztró sem csinált ilyet, a Mint KDE meg más KDE sem. Tapasztaltatok már ilyet? Mi a manó okozza ezt?
Ja igen, filmlejátszást is kipróbáltam, teljes képernyőből leváltottam default méretre és ott maradt a pillanatkép teljes méretben, a film a default méretű ablakban ment tovább. Merre induljak? Ha van tipp, megoldom a dolgot, köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lightyear - befektetési app
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon