Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Megtörtént a mentés.
Mindenesetre van a böngészőmbe egy miner tiltó bővítmény ami vagy jó vagy nem.
Nekem teljesen megfelelő ennek a Cia változatnak a beállítási lehetősége, néha még sokallom is úgy testre lehet szabni a felületét.
A programokat még ki kell tapasztalnom, találtam pl egy rendszerfigyelő nevűt ami szimpi, de az előtte lévő system monitor nevű pl nem jött be. Szóval ezeket az apróságokat kell még kitapasztalnom.Pendrive problémám viszont volt. Mint alatt csináltam belőle egy LIVE rendszert és utána már nem tudtam mappát létrehozni rajta. Gondoltam leformázom és utána teszek fel rá pár filmet, de nem volt rá jogosultságom továbbra se. Gparted elsőre nem látta csak a pendrive formázó programmal tudtam leformázni. Később már látta a Gparted és formázhattam is, de írni utána se írhattam a pendrive-ra. Aztán telepítettem a Double Commandert és úgy már tudtam másolni rá. Mindenesetre már formáztam Win alatt is. Ez ilyen macerás Linuxon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Bitcoin topic
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Jogász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Assetto Corsa Rally
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon