- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Rossz lépést halmozol rossz lépésre. Először is a csomagkezelőben telepítsd a programokat, a hivatalos tárolóból leszedve. Ez nem Windows, hogy letöltögetünk mindenfélét weboldalakról és telepítjük. A hivatalos tárolót kell használni, az ott lévő csomagok ellenőrzöttek, biztosan mennek a rendszeren, nincs bennük ártalmas kód. Kb. kezeld úgy, ahogy Androidon vagy iOS-en a Store-t. Egy kattintás feltenni a kívánt programot, ha meg nem tetszik, nem kell, egy kattintás leszedni, a grafikus csomagkezelőt elvileg még Synaptic-nak kéne, hogy hívják. Egy ilyen egyszerű művelet miatt kár volt az egész rendszert legyalulni. Ha mindig minden problémánál újratelepítesz, soha nem tanulod meg a problémákat Linux alatt megoldani, és nem fogod átlátni.
Ha a tárolókban csak az 5.x-es LibreOffice a legújabb, és te mégis 6.x-es verziót akarsz, a csomagkezelőben vedd fel a LibreOffice Fresh tárolót, nyomsz egy frissítést, kiválasztod a legújabb LibreOffice-t és telepíted. Lehet van erre opció a grafikus csomagkezelőben, most nincs előttem, hogy ellenőrizzem, én anno terminálból csináltam az ilyet:
sudo add-apt-repository ppa:libreoffice/ppa
sudo apt update
sudo apt-get install libreoffice
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest