Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iPhone topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amúgy a profilomban benne van, egyszer még pont jegyezted meg, hogy jó lenne ha szerepeltetném
A héten már a második ilyen eset!
Nem gondoltam, hogy bárki is megfogadja ezt a javallatomat.
Értem a D meghajtót, csak élcelődtem. Amire utaltunk, a GRUB újratelepítés, az neked is jó lesz arra az esetre, ha nem telepíted újra mindkettőt, ha igen, akkor egyszerűbb az eset, de csak az említett sorrend megtartásával.Ha elakadsz valamiben, akkor úgyis kérdezel, inkább így tégy, mint hogy utólag kérdezz, mikor már nagy a katyvaz.
(#8852) nOvOp
(jól csőbe húztalak)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Nyaralás topik
- Revolut
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest