-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Sajnos ez a Chrome-os jelszóbekérés kicsit idegesítő, főleg a nehézkes inaktiválása miatt.
Sokan úgy oldják meg, hogy üresen hagyják és úgy nyomnak Enter-t, KDE Mint-em én is kínlódtam vele, pedig nem Chrome-ot használok, de x-edik bottnál megunta és azóta nem kér jelszót.A linuxmint.hu-n ezt írják, hátha bejön neked is:
Én is küzdöttem ezzel nekem ami bejött az a "seahorse" -al sikerült!
Telepítsd vissza, sudo apt-get install seahorse , majd felhasználó alatt indítsd.
(Kellékek > Jelaszavak és kulcsok)Jobb oldalt listában lessz egy olyan hogy jelszavak, és "Bejelentk..." arra jobb klik, jelszó módosítása.
Megadod a régi jelszavad, majd üresen hagyva az újat. Üres jelszót nem fog bekérni. :-)Itt is egy lehetséges megoldás.
Azt írják, hogy a gnome-keyring beépül több helyre is, e azért egy
sudo apt purge gnome-keyring seahorse
parancsot kipróbálhatnál terminalból kiadva, ha a fentiek nem jöttek be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest