- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos0001
tag
válasz
ubyegon2 #8232 üzenetére
Megcsináltam, eredmény a #8235-ben. Reboot után változatlanul jönnek a bootup üzenetek sok oldalon keresztül (démon startok, service startok főleg, számomra jelenleg teljesen feleslegesen), amíg fel nem áll a mint.
A systemd-analyze teljesen elfogadható teljes bootup időt ad (25-26 sec), a systemd-analyze blame sem ad változást a verzióváltás előttihez képest.
Az /etc/default/grub -ban az üzenetletiltó bejegyzés azonban hatástalannak tűnik, jóllehet ugyanúgy ott van, mint a verzióváltás előtt (amikor is tökéletesen működött):GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"
GRUB_CMDLINE_LINUX=""Egyszerűen nem értem, miért van mindez (verzióváltásnak ezt nem kellene indokolnia szerintem).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest