- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nincs vezetékes net, akkor ezt máshogyan letöltve akár pendrive-ről is lehetne telepíteni, gondolom legalábbis, mivel délelőtt a hiányzó fw-t szintén így erőltettem a telepítés alatt lévő Debianba.
http://packages.ubuntu.com/xenial/all/firmware-b43-installer/download
(#7664) -szabi-
Menni fog az, amire én telepítettem, olyan öreg Fujitsu-Siemens laptop volt, hogy még wifi vevő sem volt benne. Ennek ellenére a fura csatlakozójú HDD helyére SSD-t rakva rakétává varázsoltuk az XFCE-vel! Próbáltam volna mással is, LXLE-vel például, de egyedül a Mint XFCE bootolt be penről.
A fiatalabb, amire felment a Mint XFCE, az is pont 10 éves volt, Latitude D620-as.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest