- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftwerkfan
üzenetére
Szia!
Látom nem sok válasz érkezik és mivel én nem csináltam még hálózati eléréseket, így sokat nem tudok esgíteni, de amíg kapsz segítséget, addig nézd meg ezeket a leírásokat, a samba egy általános lehetőség megosztásra a gépek között.
Samba telepítése és beállítása Ubuntu szerveren
Hogyan kell telepíteni és beállítani egy Samba Ubuntu 14.10Ahogy nézem, elég sok samba megosztás leírás van, ha rákeresel biztosan találsz megfelelőt, én ezt a két magyar nyelvűt linkeltem most.
A másik topikban is sokat foglalkoznak a megosztással. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autós topik
- Vicces képek
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon