Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok

Egy ideje már használgatom a Mint 18.1-et. Volt is már párszor újra rakva, mert szervizelés volt meg ilyesmi :\
De sajnos eddig mindegyik telepítésnél találkoztam azzal a problémával, hogy teljesen random 1-2-3 óra után (meló - programozás - android studio-ban + AVD-vel) és a laptopom (Dell Insprion 3537 i7-es széria) teljesen meghülyül. Ez alatt azt értem, hogy konkrétan csinálnék bármit és az egér konkrétan átmegy képregénynek a képregény módjába (magyarán laggol) - és konkrétan nem tudok csinálni semmit.
CPU felpörög. - Ilyenkro megszoktam nézni, hogy ír-e a gép a HDD-re (világit az ODD Caddy led-je) és csak reboot segít.
De hogy ha csak böngészgetek meg ilyesmi (sorozat, videók .. stb) akkor is van ez, hogy egy időköz után "halál" :\Valaki tapasztalt már egy-két ilyen vagy ehhez hasonló problémát ? - Vagy valakinek van ötlete arra, hogy hogyan lehetne megoldani ? :\
Illetve akad egy másik gondom is a Bluetooth-szal :\ Erről már részben beszélgettem itt az egyik kollégával. Azóta odáig eljutottam hogy a boot idején ki írja a gép egy pillanatra, hogy : "bluetooth local version info failed" - És továbbra sem tudok megtalálni semmilyen BT eszközt de a gépet viszont látják az eszközök.
Esetleg erre van-e valami ötletetek ? :\ - Friss telepítés után teljesen jó
- De rá tolok egy kernel updatet, meg a Linux Mint updateket és meghal az egész. Csináltam már azt, hogy ezeket nem raktam fel. ( kernelt) és akkor is rossz lesz egy két reboot után. :'(
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Revolut
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rowon