Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem használtam még ilyesmit, nincs két vga-s gépem, de a váltás után közvetlenül nem próbáltál meg átlépni? Azt olvastam, hogy újra kell indítani a X felületet.
Próbáld ki azt, hogy a
Ctrl+Alt+F2-vel konzolba mész és bejelentkezel a szokásos módon, majd astartxparancsot kiadva elindítod a grafikus felületet. Ez a tty2 lesz, ezután aCtrl+Alt+F1lenyomásával visszamész a tty1-re és ott beállítod a másik VGA-t vagy ez előtt váltasz és utána kapcsolsz át. Ha mindkét tty-n beállítod a felületet, akkor akár a fenti billkombinációkkal akár váltani is lehetne közöttük, hogy ez működik-e ilyen esetben.....Nem tudom kipróbálni, de ezekkel a váltásokkal próbálkozz, variáld őket, hátha ez megoldja a váltást. Néha vak tik is talál szemet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon