Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 3537-es laptop (i7 + amd radeon 8850m-es kiszerelés) egy Windows 10 + Linux Mint 18.1 Cinnamon - Szeretném a laposban levő Intel HD4400 + Radeon 8850M videó kártyámat dual-ba (úgy mint windowson). Na már most ehhez felraktam már az Intel Drivert (elvileg) az Intel HD Graphics Intaller Tool (- lehet nem az a teljes neve de értitek
) program segítségével. Majd emellé felraktam a az AMD oldaláról a Proprietary AMD drivert (próbáltam az ubuntu, linux nevezésűt is). Sajnos ez esetben teljesen kinyírja a grafikus felületet (X-Kiszolgáló).
Ezt már sikerült javítanom (xorg conf törlés) de ebben ag esetben meg a Cinnamon felület nem tud elindulni. De az amd catalyst software fennt van de maga a driver nem és nem tudom hogyan lehrtne megoldani hogy a kettő egymás közôtt tűrhetően tudjuon működni..Valaki tudna ebben segíteni ?
(Ezt kirakom a delles topikban is - a laptop specifikus esetleges hibái miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) program segítségével. Majd emellé felraktam a az AMD oldaláról a Proprietary AMD drivert (próbáltam az ubuntu, linux nevezésűt is). Sajnos ez esetben teljesen kinyírja a grafikus felületet (X-Kiszolgáló).
Rowon