Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
No, tegnap este sikerült feltenni mindent.
Tényleg az volt a gond, amit írtam, úgyhogy rádugtam a vinyót az alaplapi SATA-vezérlőre, és így már működik minden
.Kicsit érdekesen indult a Mint-tel az ismerkedés, mert az ablakok mozgatás közben eléggé akadozva mentek a képernyőn. Mondom, ez jó, hogy így megy, mert eléggé idegesítő. Kapcsolgattam a compiz beállításokon, de nem javult a helyzet, aztán kikapcsoltam, és minden úgy mozog, ahogyan kell
. Valószínű, hogy a kártyám már túl régi, és nincsen a rendszerben alapból a megfelelő meghajtó telepítve. Tegnap már nem volt időm megnézni, hogy milyen meghajtó van telepítve, majd lassan eljutok odáig is.A kezdeti döcögés megoldása után viszont amit kipróbáltam - telepítés, az nagyon tetszik. Szuper ez a szoftverközpont: pikk-pakk feltettem az Evolution-t, GParted-ot, ntfs-config-ot.
Thunderbird-ben mikor lesz benne alapból, hogy HTML leveleket mindenféle kiegészítő nélkül megjelenítsen? Mert ha jól láttam, akkor a 3.0-ésban sincsen még benne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Arc Raiders
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Rowon