- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Kösz az érdeklődést
.Na, hát mégsem olyan egyszerű a dolog
.Kipróbáltam azt, amit azon az oldalon leírtak, amit adtál. De nem sikerült. Hétfő este meg már többre nem volt időm.
Tegnap este is nekifutottam, mindent legyalultam, legyen csak Linux Mint akkor. Szépen felrakta, de ugyanúgy nem ment. Próbáltam OpenSuse-t is, mert az mindig be tudja rakni rendesen a GRUB-ot ahova és ahogyan kell, de ott is ugyanez a hiba volt.
Oké, akkor legyen csak WinXP, de egy bebootolást megvárok. Itt is ugyanaz: villog a kurzor...
Na, gondoltam, hogy itt már más lehet a gond, mert ez nagyon nem jó.
Arra jutottam, hogy mivel a vinyó egy PCI-os SATA-vezérlőn van, lehet, hogy az ősrégi alaplapom ősrégi BIOSa nem tudja átadni vagy a kártya nem képes átvenni a rendszerindítást.
Ha lesz ma este időm, akkor vagy ezt a vinyót, vagy egy másikat rákötöm közvetlenül az alaplapi SATA-vezérlőre, és úgy futok neki.Kíváncsi vagyok a Mint-re, mert a menüje sokkal jobban tetszik, mint az Ubuntué. Viszont Suse-ban a sok xorg.conf-olást nem bírtam idegekkel
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Rowon