Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Kösz az érdeklődést
.Na, hát mégsem olyan egyszerű a dolog
.Kipróbáltam azt, amit azon az oldalon leírtak, amit adtál. De nem sikerült. Hétfő este meg már többre nem volt időm.
Tegnap este is nekifutottam, mindent legyalultam, legyen csak Linux Mint akkor. Szépen felrakta, de ugyanúgy nem ment. Próbáltam OpenSuse-t is, mert az mindig be tudja rakni rendesen a GRUB-ot ahova és ahogyan kell, de ott is ugyanez a hiba volt.
Oké, akkor legyen csak WinXP, de egy bebootolást megvárok. Itt is ugyanaz: villog a kurzor...
Na, gondoltam, hogy itt már más lehet a gond, mert ez nagyon nem jó.
Arra jutottam, hogy mivel a vinyó egy PCI-os SATA-vezérlőn van, lehet, hogy az ősrégi alaplapom ősrégi BIOSa nem tudja átadni vagy a kártya nem képes átvenni a rendszerindítást.
Ha lesz ma este időm, akkor vagy ezt a vinyót, vagy egy másikat rákötöm közvetlenül az alaplapi SATA-vezérlőre, és úgy futok neki.Kíváncsi vagyok a Mint-re, mert a menüje sokkal jobban tetszik, mint az Ubuntué. Viszont Suse-ban a sok xorg.conf-olást nem bírtam idegekkel
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jövedelem
- Konteó topic
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Új laptopot szeretnék 170ezerért. Lenovo V15 vagy mást keressek?
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Mini PC
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
Rowon