-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Igen, másik gépen használható lenne talán UEFI-ben, de most jól megkevertem, gdisk ráment stb.
Nálad legalább működik azefibootmgr
ésLinux Boot Manager
opció is van. Én eddig akármilyen disztrót raktam arra a gépbe, csak azubuntu
bejegyzés szerepelt..."Azt javaslom neked hogy a win melletti ubuntu grubjat rakd ujra, abba konnyen berakod a win-t is"
Ezt egyelőre inkább kihagynám... pont fentebb említettem, hogy amikor Ubuntu 16.04 került a gépre, ugyan berakta a GRUB-ba a Windowst, de ha kiválasztottam, akkor nem indult el és hibaüzenetet dobott...csak az F12-es boot menüből indítva (HDD) tudtam működésre bírni. Korábban, amikor a Mint 18-nál a GRUB az sda5 partícióra került és EZT sem jelöltem be partícionálásnál, csak akkor indult a GRUB-ból a Windows. Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest