- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Bármi lehet. A laptopban i5-ös proci, HD4000-es intel integrált videóchip, 4 giga RAM van, teljesen standard, semmi háklis alkatrész, pl. AMD GPU vagy ilyesmi. Az LTS-sel tényleg megbízhatatlanul működött, a 15.10-zel már használható volt. Én is azért kezdtem a KDE-vel, mert mindent testre lehet szabni, de rájöttem, hogy a csilli-villi ficsörök egyszerűen nem érdekelnek, meg most már az új trendi flat dizájn is itt van, de annyira azért nem tetszett.
Gondolkodtam még a Manjaro KDE-n, ha nem vált volna be ennyire ez disztró, akkor megnéztem volna az Arch vonalat, kíváncsi lennék rá (hagytam neki helyet a HDD-n), de most így inkább más projektekre koncentrálok, ha már ez a disztró ilyen jól működik.
Üdv,
Rajongó #1
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Windows 10
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest