- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2 #4855 üzenetére
Viszont még mindig nem teszel különbséget bizonyos dolgok között és összemosod őket. Nem fogom még egyszer leírni, hogy mi az xy funkció működéséhez szükséges optimalizálás és egy manapság nem feltétlen létszükségletnek számító íráscsökkentés között a különbség.
A fórumtárs eredeti felvetése az volt, hogy pl. a sleep és hibernálás tönkreteszi-e az SSD-t? Hát vsz nem, mert nem fog rá pár év alatt X 100 TB írást generálni. Ha egy jóval terebélyesebb Windowsnál nem okoz gondot, akkor egy Linux esetében sem fog. Mi ebben a felelőtlenség, talán vannak tesztek, beszámolók, amik ennek ellenkezőjét alátámasztják? Nem találkoztam még ilyennel, itt a fórumon sem. Ráadásul abban a topikban az illető, aki engem is kiokított, pl. SSD-re torrentezik és még úgy sincs gond a meghajtóval.
Szerintem ezzel ki is van vesézve a téma. Aki akarja, persze követheti a leírást és beállíthat aprólékosan mindent A-Z-ig. De, aki nem, vagy csak A-G-ig, az övé sem fog csak úgy tönkremenni. Előbb fog közbeszólni inkább a tervezett elavulás, programozott élettartam.A KU olyat nem írt, nem kell kiforgatni és mártírkodni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest