Hirdetés
- Magisk
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Lehet, hogy debilis vagyok, de eleinte ti kezdtétek azzal, hogy mekkora hülyeség ez az egész SSD kímélése, mert egy 13 terás SSD topikban milyen tesztek vannak, persze már kissé visszakoztál, hogy azért bizonyos optimalizálás azért mégis hasznos lehet!
Egy kezdő már rá is cuppant a ti fikázásotok alapján erre. Mindenki azt csinál az eszközeivel, amit akar, de az ilyen topikokban se kéne azért kategorikusan ilyeneket írnotok, amiket írtatok, ezt neked nem kéne mondanom!

Még jó, hogy Syl ft bevallotta, hogy nem is ért hozzá, nem is érdekli, de beáll a véleményed mellé.
Nyíltan leírtam, hogy ez felelőtlenség. Attól, hogy kissé sértően ledebilezel, még ez sem változtat a tényeken.Mivel már tegnap javasoltam, hogy folytassuk ezt az SSD témát máshol, újra ezt kell mondanom, mint TG, csak megérted, miért.

(#4853) Syl Neeem!

Máskor ne írj összetett mondatot, KU ft már írta is az ikát, debilis vagyok. Ez van! csak tőmondatokban
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rowon