- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
Köszi a válaszokat!
Este elmentem aludni, azért nem írtam eddig. Talált egy Wi-Fi vevő sticket, és így már minden rendben, van net is.A Sudo Apt-os wine letöltéssel egyébként azért voltak gondok, mert elfelejtettem neki leírni azt a sort, ami a 64 bites verziónál engedélyezi a letöltést. Emiatt nem csinált semmit a gépe.
Egyébként egy ilyen gépen (Acer Aspire 3100) mennyire kellene gyorsan mennie a 64 bites rendszernek?
Mert jelenleg azt az infót kaptam, hogy nagyon lassú a gép. (Másfél giga 667MHz-s ram van benne, minden más gyári, AMD procis). A 32 bites 17.1 prímán futott rajta. Nem volt egy hyper gép, de a Mozilla pillanatok alatt bejött, nem kellett rá 2 percet várni.
Elsőnek a KDE 64 bites verziója volt fent, de az méglassabb volt (gondolom a kidolgozottabb felület miatt).20.000 Ft körül nézegettem újabb lap-topot aprón. Van valami tipp, hogy milyet kellene venni? Linux menne rá mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Macska topik
- Google Pixel topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest