Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Mobil flották
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az szerepel az fstab-ban, amit beleírsz. Én csak azt mondtam, hogy még nem láttam ntfs bejegyzést a sajátomban, a fájlkezelőben mégis megjelenik és meg tudom nyitni egy kattintással. Ha auto csatolást szeretnék, akkor beírnám az fstab-ba valószínűleg.

(#4314) growler Most már lejött nekem 4 perc alatt a múlkori 4 óra helyett. Igaz, a honlap Download szekciója még most sem akar betöltődni.

(#4336) King Unique Ahogy a többi bepróbálós disztróból látható, nem egyszerű integrálni a Plasma5-öt, lehet, hogy itt is majd érdemes lesz megvárni vele a 18.x verziót, hogy tökéletesen működjön. De ne legyen igazam.
Cinnamon 2.8 is egész jó már, ki lehet bírni vele, azt használom egy ideje, nekem nem is hiányzik a KDE.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen TV-t vegyek?
- Exkluzív órák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon