Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Próbaképp feltelepítettem a Linux Mint 13 Cinnamon 32 bites változatát. Eddig nincs is gond. Viszont egyszerűen nem tudom az (DSL) internetet beállítani rajta! Jó, ez mindig nagyon nyögvenyelős volt linux alatt, de valahogy előbb-utóbb mindig összehoztam. Most egyszerűen nem sikerül. Próbáltam Network managerrel (ezzel egyébként elég rosszak a tapasztalataim, ha működik is gyakran eldobálja a netet vagy elfelejti a beállításokat), ott a Wired van alapból, de ha a + jelre kattintok hogy újat hozzáadjak a választható protokollok között nincs DSL! Ha valaki megtalálta hogy lehet előhozni, írja már le legyen szíves!
Én általában inkább a pppoeconf-fal szoktam beállítani a netet, az általában működik. Most viszont valamiért nem! Úgy tűnik beolvassa a szükséges akármi.so fájlt és létrehozná a kapcsolatot, de gyakorlatilag mégsem működik. Találkozott valaki a jelenséggel vagy sikerült DSL kapcsolatot beállítania?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
meoindil
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arch Linux
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon