Hirdetés
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #3394 üzenetére
Nem értettelek félre
, azt a nemzetiség alapján történő választást inkább poennak szántam, mivel pont írekről volt szó- így, aki csípi az anarchista lázadókat, tőlük választ!
LMDE nekem sose működött jól, nem is értem teljesen ezt, a régebbi disztrók jók voltak, a mostaniaknak már egyre inkább megfelelési kényszere van, a felhasználó, erős hardverek, ilyesmi.
(#3393) 105kacsa Esélyes, hogy kinyírja a GRUB-ot is! Meg mást is, [link].
A Win ilyen, nekem egyszer a 7 telepítése egy egész Chakra-t eltüntetett partícióstól!Érdemes felkészülni mindenre!
Sok sikert, de tényleg!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest