- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ezek hasznos infók
, nekem is van fenn Win is, meg más kezdő Linuxosnak is Win mellé raktam (főleg gyenguszabb gépekre, bár én is még csak tanulgatom a Linuxot), bár mióta Linux is van, jó ha 1-2 havonta elindítom a Wint, hogy frissítse magát, a Linux gyak. kurrens játékokon kívül mindenre használható (az meg mivel nincs gémer gépem nem hat meg), nem kell malware/spyware/vírus-keressél, töredezettségmentesítéssel szórakozni, ill. gyorsan bootol és áll le, nem swappolgat állandóan, amit Win alatt csak ssd-vel és sok rammal lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Thinkpad T570, P52s hibás, de használható kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest