- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #2182 üzenetére
Dropbox-ot felraktam, beállítottam. Jelszót a fiókra beállítottam, teszteltem, működik.
Gép újraindítása után viszont a Dropbox mappa már nem létezik, de ha belépek a fiókommal ( az alkalmazásba ), akkor a beállítások megvannak. Fiók jelszó szintén elveszett, mintha meg sem csináltam volna.
Újraindítás és/vagy hideg indításál is ugyanezt csinálja. Hely van, nagyjából 450MB, ezzel nem lehet gond.
"Install Linux Mint" ikon rendszeresen újra feltűnik az asztalon, de ez már csak mellékes
Mi lehet a gond? Miért nem menti el újabban a beállításokat? Illetve el is menti, meg nem is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest