- Íme az új Android Auto!
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fecogame #2194 üzenetére
Ha fordítva vannak az ablakok alatt azt érted, hogy a menüből a kategóriából balra nyílnak az alkalmazások, akkor az könnyen megfordítható (hogy a Winben megszokottan jobbra nyíljanak), legalábbis Xfce alatt annyi a teendő, hogy jobb klikk a menü ikonján, tulajdonságok majd kinézet, ahol a pipáld be a position categories next to panel button beállítást.
-
válasz
Fecogame #2190 üzenetére
Újabb (3.x) Dropboxok még nem működnek rendesen Linux alatt, tegyél fel régebbit, Puppy Linuxhoz van Libreoffice és Chromium is itt néz körül, nagyon sok motyó van hozzá.
-
Bohus
aktív tag
válasz
Fecogame #2186 üzenetére
Én nem foglalkoztam még Mint USB Live üzemeltetéssel, erre vannak ennél jobb alternatívák is (pl. Puppy). Viszont egyszer egy hordozós notivinyó egyik partíciójára raktam fel teszt jelleggel egy Mint-et az asztali gépemre, majd később - miközben lógott rajta a hordozós - elindítottam a laptopom, és röhögve bebootolt a másik gépen feltelepített oprendszer
! Szóval van esély a live üzemre...
Dropbox biztosan azért problémázik mert nincs számára elég hely (akár 2GB ha tele van tárad). -
válasz
Fecogame #2183 üzenetére
Nincs kizárva, hogy a felhő szolgáltatások nem működnek megfelelően a perzisztens telepítésnél.
Ennek több oka is lehet, laikusként azt mondanám, hogy penre nem fér rá a drop mappája, amit synchez használna! Ez csak egy tipp volt.Úgy emlékszem, ugyanakkora hely kellett neki a meghajtón, mikor használtam, mint amekkora a felhőben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Íme az új Android Auto!
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- Blu-ray lejátszók
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- OLED TV topic
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged