- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joecontra #1847 üzenetére
Most ugordtam egyet!
lent többet is
[link] Itt próbáltam tárgyilagos lenni abban, hogy ez nem MINT 17.1 hiba. Amúgy most már tényleg kezdek kíváncsi lenni valami konkrétumra is, mert mér' ne lehetne bug ebben is. Azt viszont, hogy aszongyuk, hogy kiszámíthatatlan! Ez mi már!? Eleve a 17.1- re frissítési lehetőség előtt raktam fel a Rebecca sources- t, így jóval több bugnak kéne előjönni, mint a rendes frissítés során, de még így beforrasztva sem érzem instabilnak. Más kérdés, hogy nekem a sima 17 jobban bejött, a 17.1- ben található újítások nem annyira érdekelnek.
Meglátjuk, csak jön egy konkrét bug valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest