Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymya
csendes tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok Linux alapú rendszerek terén, ezért egy kis segítségre volna szükségem levelezőklienssel kapcsolatban. Azért ide írok, mert efféle topikot nem találtam, és Linux Mint-et használok.
Claws-ot szeretnék beüzemelni kettő fiókkal, sikerült is beállítgatnom, de valamiért nem tölti le a régi/olvasott maileket. Az újakat simán leszedi, küldés is megy, szóval efféle beállítás gond nem lehet.
Próbáltam letörölni, aztán újra feltenni, többször újrakonfiguráltam a postafiókokat is, de akkor sem változott semmi.
Van esetleg valami tippetek, hogyan tudnám letölteni a régi maileket is? Nem találok semmi infot ezzel kapcsolatban.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Háztartási gépek
- Bundle topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Horgász topik
- BMW topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco F7
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest