- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én nagyon csodálkoznék, ha 10 év múlva az IBM hátszeles Fedora eljutna mondjuk egy Windows szintre, mert ott azért van pénz is.
Ez nagyon kétséges, bár van benne logika. Én azt látom, hogy borzasztóan tagolt a linux szegmes, akár desktop szinten is, és ez riasztó sokak számára. Az meg többeknél kizáró ok, ahogy olvasgattam, ha nem közösségi egy disztró, hanem valami nagyobb cég áll mögötte.
Amerre haladunk, valószínűleg asztali gépek sem lesznek az otthoni felhasználóknál 10 év múlva, nemhogy linux. Felnőtt már egy generáció, akik a mobil eszköziken élik digitális életüket. Számukra meg teljesen érdektelen lesz, hogy mi van a motorháztető alatt.Állítólag a p*rnó után a számítógépes játékokban van a legtöbb pénz. Ne kérdezd, hogy hol olvastam, mert már nem emlékszem rá. Az sem biztos, hogy igaz, de elgondolkodtató.
Óóó, hát persze. Össze vannak ezek nőve szépen már nagyon régen, nem hiába kerül annyiba egy gép mint amennyibe. Kéz kezet mos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VGA kibeszélő offtopik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Microsoft Edge
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest