Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Szia,
a mimeapps.list szerkesztése működött, ott átírtam xreader-re és működik is köszi
Az a fura, hogy a jobbb gombos kattintásnál nem tudom sem az " elfelejt " sem a másik kiválaztása nem működik valamiért. Hozzá tudom adni az alternatívákhoz az xreadert, de alapértelmezetté nem tudom tenni. Ahogy átírtam a file-t, természetesen ez lett az alapértelmezett
Érthetetlen számomra hogy miért, mintha nem lehetne átírni. Egyébként az a csomag nem is tudom hogy mire jó, a szoftverkezelőben ennyit ír róla
Mivel dummy package, gondolom kb semmit nem csinál ... ha eltávolítom, ugyanúgy fent marad
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Witcher 1 Collector's Edition
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Érthetetlen számomra hogy miért, mintha nem lehetne átírni. Egyébként az a csomag nem is tudom hogy mire jó, a szoftverkezelőben ennyit ír róla
Rowon