-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok! Egy notebookra telepítettem dualbootban a Mint 20.2-t. Live módban és telepítés közben is normálisan megjelenített mindent. Amikor végzett restartot kért, utána már nem jött be a grafikus felület, csak fekete kép szöveggel.
Linux Mint 20.2 ..... tty1
.... login:A ctrl+alt+F1 (F3-F7-F8) sem működött, nem tudtam grafikus felületre váltani. Újratelepítettem és most is elsőre ez a fekete kép a tty1 szöveggel jön be, de pár mp után átvált grafikus felületre.
Más gépeknél korábban azonnal bejött a grafikus felület.
Nem tudjátok mitől lehet ez?
Ami feltűnt, először automatikus bejelentkezésre volt állítva, második telepítés után meg (véletlenül) maradt a jelszókérés belépésnél.
Nem mertem még átállítani auto belépésre, mert azt írja, ha a /home titkosított, akkor nem tud majd belépni. Nálam nincs /home (csak csere és root), de nem akarok megint úgy járni, mint elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest