Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir
    félisten

Hogyan lehetne ilyen csodás notebookot (M4700) megörökölni ?

Nagyon eccerű, a tesód vesz helyette egy újabbat melóra és neked adja. ;] Köszi a jó hírt, ha a M4600, akkor ez is teljesen jó lesz Linux alatt. Mondjuk én még akármilyen laptoppal találkoztam, mind csípte a Linuxot. Még az is, amire két szerviz is azt mondta, hogy kuka. ;] Szeretem ezeket a régi gépeket, persze ha kb ilyen erősek, mint ez meg a 8570p, 8560w, plusz fizikailag is bírják a strapát!

No persze ha majd 10 éve mila körüli áron adták, nem is csoda, hogy nem egy nyekergő biliműanyag szutyok. :)

Nem terjed ki a világ összes gépállományára, de például legkedvezőbb tapasztalatom Linux alatt Dell Precision M4600 (FirePro dVGA) és Lenovo ThinkPad T530 (NVS 5400M dVGA) alatt volt.

Általában üzleti laptopokon jól fut a Linux, konzumer gépeken néhány kivételtől eltekintve küzdelmesebb volt, hogy minden flottul működjön. Általában a sima Inteles, dedikált vGA nélküli gépek sima ügynek számítanak.

Viszont például egy Dell Inspiron 5748 pár évvel ezelőtti Linux Mint-al kiválóan működött (a benne lévő Nvidia GeForce 840M is "trükközés" nélkül) és egy Dell Inspiron 5749 is (Nvidia GeForce 820M-el), de ebben az esetben sem teljes körű a tapasztalat, hiszen rengetegféle notebook létezik.

Új hozzászólás Aktív témák