- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #13249 üzenetére
Hát szép... így bánsz a keresztfiamdisztróval
Ugyan, az egy szellemi termék, azon az SSD-n csak annak egy fizikai kivetülése volt!
Most meg itt van a fejemben, no de onnan előpiszkálni még egyszer.....
Majd a cégtől elhozok valamit (most volt selejtezés, összerakok valamit) aztán lesz egy "játszós" gépem mert nekem is baromira hiányzik.
Juhúúú! Az ilyenek a legjobbak, ha van egy gép, amivel lehet szuttyogni büntetlenül. Én még erre a 4 hónapos 860 EVO-ra semmit nem raktam az alap munkásdisztrón kívül, várom szintén a leselejtezett Dell ököragyonütő munkaállomást. Már beérkezett tesóm új gépe, csak az akkucsomagra várunk. Azzal majd szuttyogok én is, lassan újra kell tanulnom mindent.
Debian miniPC-n, nohát!
Azt amúgy tényleg nem szabad piszkálni, nem arra van. Az csak megy, mint az igásló.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest