- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40553216 #13243 üzenetére
Ha szakított, miért telepíthető KDE ökosytem?
Az szerintem nem is telepíthető, felrakhatsz bármit, de Te gondoskodsz a felület megfelelő működéséről, mint általában az olyan disztróknál, ahol van a rendszeralap és feltelepül mellé egy liválasztott DE, amit majd konfigolhatsz, mint Debiannal például. Mint kénytelen volt elereszteni a KDE-t, mert elkezdték a GTK-s DE ökosystemét alakítgatni, például az Xapps- csomag és ezek csak GTK-s DE-vel voltak megoldhatóak.
A TimeShift-et elsőre úgy kezeltem, hogy mikor nem adott fel kilépési lehetőséget, egyszerűen kilőttem.
Valami gomb nálad Timeshiftnél sem jelent meg ezek szerint, mert amúgy teljesen könnyen beállítható a TS, bár nem saját programja a Mint-nek*, a magyar fordítása is elég érdekes évek óta, hacsak nem javították már. Ha az elején az alábbi ablaknél nem veszed ki a pipákat, akkor default beállításokkal fog dolgozni, ha viszont még egyszer sem indítottad el, akkor nem ébred fel.
*most látom, hogy az alap focal verziót átdolgozták valamennyire
Ha kiveszed a pipákat az időközönkénti pillanatkép készítései elől, akkor a Befejezés-re nyomva ez az ablak fejezi be a ténykedést és így nem is fog semmit csinálni.
Itt már valóban nincs Bezár gomb, csak a fenti x, amivel bezárod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Viccrovat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest