-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
ubyegon2 #13154 üzenetére
Reggeli ébredezés közben eszembe jutott, hogy lecsekkoljam a Power Management alatt, hogy mit csináljon ha lehajtom a fedelet. Minő véletlen "Suspend"-re állítottam annak idején!
Gondolom mivel siettem, nem vártam meg míg mindent leállít és idő előtt lehajtottam a fedelet. Szerintem simán suspend módba lépett és "kifagyott"!"nálam amúgy a képernyőkímélő ki van iktatva"
Kikapcsoltam én is, átállítottam, hogy kapcsolja le a képernyőt 15 perc tétlenség után.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest