- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez elég furcsa. Elvileg csak 5.10-es kernellel voltak gondok, ott is csak annyi, hogy zárt NV driverrel nem megy az OpenCL, meg Ryzen-eknél némi teljesítményvesztés lép fel, ami benchmarkokkkal mutatható csak ki. Ez a kurzorvillogás inkább tűnik uborkaspecifikus bénázásnak.
Nálam Arch-vonalon hibátlanul megy az 5.10.10-es kernel is, pedig Ryzent használok. Probléma most van Artixon, de ez csak kisebb, kernelfüggetlen toolokat érint, és nem eredményezi a gép használhatatlanságát, pl. hogy csak bootkor villogó kurzorod legyen.
Sőt, ezt a kurzorozást azért sem értem, mert nekem még sehol nem tört el ennyire a rendszer, hogy ne bootoljon és legalább egy grafikus felület ne töltsön be. Még Gentoo-n sem, még akkor se, ha én keféltem el kézileg dolgokat. Úgyhogy nekem ez az egész fekete képernyőzés marha gyanús. Nem azért, hogy a Ubuntut védjem, mert eléggé utálom a Canonicalt.
Vagyis Gentoo-n volt ilyenem egyszer, ott sem az ő hibájukból, hanem én erőltettem kézileg a saját magam a kernel.org-ról forgatott 5.5-RC1-es kísérleti devkernelt. De Archon semmi ilyesmi, pedig azt is Testing tárolókkal használom, szóval a legbleedingedgebb verziókat. Maximum kényelmetlenségek voltak, hogy pl. kernel induláskor ilyen crypto random seed-del időzgetett egy időben, meg leálláskor valami stop job-ra ment rá extra néhány másodperc, qBittorrent crachelt (abszolút a qB-fejlesztők hibájából, jegyezném meg), meg valami GUI-s progi bezáráskor maga után hagy egy grafikus glitchet (amit egy asztalfrissítés meg is old), vagy nem megy Gnome-on valami web plugin, de ezek ilyen kisebb dolgok, és ezek is olyan ritkaságszámba mennek, hogy szökőévente egyszer, és van rájuk a netről 5 perc alatt workaround.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest