Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Megint kristályozik a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
&(#12885) Cyrin
Nekem is voltak régebben kompatibilitási gondok, addig nem raktam fel, a lokáció megadásához meg az appon belül valahol kattra bejött a weboldala a szolgáltatónak és ott kellett előhívni városnévvel a szükséges számsort. Most viszont nekem 19.3 és 20 verziókkal is tökéletesen működik, nincs kinn az összeomlásra figyelmeztető jel sem!

Ennek nincs függősége, maga a program egy .json az egyik mappában, a másik helyen meg van amiket felsoroltál. Nyilván ilyen rakoncátlanok ezek az applet meg desklet akármik, mivel ezt nem a Mint csapat készíti, hanem lelkes amatőrök a Gnome megfelelőjéből, többnyire legalábbis.
vártam már annak idején a 20-ast de végül úgy döntöttem, hogy ami működik azt nem piszkálom!
Ez egyébként egy bölcs döntés volt!
Ha az ember kibírja, így kell tenni.....én soha nem bírom ki! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt említettem már, hogy 19.3 óta nem kell beírni várost sem, automatikusan rácuppan a lokációra?

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ha az ember kibírja, így kell tenni.....én soha nem bírom ki! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon