- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
&(#12885) Cyrin
Nekem is voltak régebben kompatibilitási gondok, addig nem raktam fel, a lokáció megadásához meg az appon belül valahol kattra bejött a weboldala a szolgáltatónak és ott kellett előhívni városnévvel a szükséges számsort. Most viszont nekem 19.3 és 20 verziókkal is tökéletesen működik, nincs kinn az összeomlásra figyelmeztető jel sem!
Ennek nincs függősége, maga a program egy .json az egyik mappában, a másik helyen meg van amiket felsoroltál. Nyilván ilyen rakoncátlanok ezek az applet meg desklet akármik, mivel ezt nem a Mint csapat készíti, hanem lelkes amatőrök a Gnome megfelelőjéből, többnyire legalábbis.
vártam már annak idején a 20-ast de végül úgy döntöttem, hogy ami működik azt nem piszkálom!
Ez egyébként egy bölcs döntés volt!
Ha az ember kibírja, így kell tenni.....én soha nem bírom ki!
Azt említettem már, hogy 19.3 óta nem kell beírni várost sem, automatikusan rácuppan a lokációra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest