Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Ne is mondd, múltkor egy illető behozott nekünk egy marha régi AMD-s vasat. Valami AMD-C akárhányas proci volt 2GB RAM-al. Már eleve azt nem értettem, hogy a recoveryében windóz 8-as volt gyárilag. Hát még akkor kerekedett el a szemem, mikor megmondta, hogy ő neki bizony windóz 10 kell rá. :N
    Hát rajtam nem múlott a dolog! :C Pedig valamelyik distroval egy használható gépet lehetett volna varázsolni belőle, de hát ez van. Akkor tessék vele szenvedni!

Sajnos ha valaki a gépére Winx-et álmodik, mert az nagyon super és gondolom jó ideje vágyik is már rá, azt nem lehet észérvekkel meggyőzni. Embereken akaratuk ellenére nehéz segíteni, anno én sok kollégámat évekkel ezelőtt az SSD-vel tudtam behülyíteni, sokan azt akartak. Sivalkodtak is rendesen, mert csak Linuxot voltam hajlandó telepíteni nekik rá, de ugyanezek a faszik/nők pár hét múlva már ha fizetnek nekik, sem akartak volna Windowst. Nyilván hatalmasat dobott egy laptopon 5400-as HDD után egy SSD a belassult Win után friss Mint-tel. :Y

Új hozzászólás Aktív témák