Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
üzenetére
Egész pontosan:
-vnc-t telepítettem (x11vnc), de szokás szerint, hiába nyomtam a programok listája frissít, majd indítra nem történt semmi, több használandó programnál is ütköztem ebbe, látszólag feltelepül, telepített programok listája nincs benne, letöltésnél rákeresve telepítve, de nem indul. konzolból telepítve dettó. Amúgy több programnál kommenteket nézem: "can't run 19.*" "do nothing")-utána: apt-get update (egyszer kiírta ellenőrizze az internet kapcsolatot)
-nyomtam egy ujraindítást.
[kép]
[kép]
ide visszadob állandóan.growler ha megcserélem a z/y t akkor kiírja érvénytelen jelszó.
Más is járt így, nézem, de nem tudok konzolt varázsolni
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon