- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsengődiGeri
tag
Eddig már többször telepítettem Linux-ot de mindig Win mellé és a korábbi olvasmányaim alapján készítettem külön swap partíciót és külön partíciót a linux-nak. Most viszont egy szűz gépre raktam, és hagytam, hogy ő maga alakítsa ki az üres winyón amit és ahogy akar. Legnagyobb meglepetésemre egybe lett particionálva az egész, swap partíció nélkül. Ez így most miért van? Lehet, hogy korábban sem kellett volna külön swep-et csinálni, elég lett volna illetve elég egy partíció is? Ez csak azért érdekel mert MBR-es winyokon korlátozott az elsődleges partíciók száma és a multi bootos rendszerek telepítésénél sokkal nagyobb mozgásterem lenne. Logikai partícióra is telepítettem már linuxot de nem szeretem azt a megoldást, valahogy nem tartom "logikusnak", hogy oprendszert ne elsődleges partícióra rakjak. Ki tudna okosítani valaki hozzáértő a fentiekkel kapcsolatban mi is az igazság ezekkel a partíciókkal, particionálással kapcsolatban. Mi fontos és mi nem illetve mi a hivatalos álláspont ezzel kapcsolatban.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon