- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsengődiGeri
tag
Eddig már többször telepítettem Linux-ot de mindig Win mellé és a korábbi olvasmányaim alapján készítettem külön swap partíciót és külön partíciót a linux-nak. Most viszont egy szűz gépre raktam, és hagytam, hogy ő maga alakítsa ki az üres winyón amit és ahogy akar. Legnagyobb meglepetésemre egybe lett particionálva az egész, swap partíció nélkül. Ez így most miért van? Lehet, hogy korábban sem kellett volna külön swep-et csinálni, elég lett volna illetve elég egy partíció is? Ez csak azért érdekel mert MBR-es winyokon korlátozott az elsődleges partíciók száma és a multi bootos rendszerek telepítésénél sokkal nagyobb mozgásterem lenne. Logikai partícióra is telepítettem már linuxot de nem szeretem azt a megoldást, valahogy nem tartom "logikusnak", hogy oprendszert ne elsődleges partícióra rakjak. Ki tudna okosítani valaki hozzáértő a fentiekkel kapcsolatban mi is az igazság ezekkel a partíciókkal, particionálással kapcsolatban. Mi fontos és mi nem illetve mi a hivatalos álláspont ezzel kapcsolatban.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- No Rest for the Wicked
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest