Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
15 perce keresem a szűz Mint Cinnamon 19.2-ben, hol tudnám engedélyezni ezt a HWE kernelt, nyomát sem lelem. Az tuti, hogy a fél éve fenn lévő 19.2-nél annyira semmit nem variáltam, hogy FSTAB is az eredeti, márpedig anno első dolgom volt mindig azt beállítani. Szóval én is azt mondom, hogy l*faszt! Valami valahol engedélyezi ezt a HWE kernelt, mert a régi 19.2-nél ott van a Synapticban a linux-image sorban, de a mostani friss telepítésnél nincs nyoma se!
Már kezdem sajnálni, hogy utóbbi bő fél évben inaktiválódtam.....Annyi tippem van max, hogy install elején be lehet pipálni a 3rd party sw-k telepítését és azok között kerül engedélyezésre, most ezt nem pipáltam be direkt, most jutott eszembe!
Egyelőre fenn hagyom ezt a szűz telepítést, hátha valakinek van tippje, mi engedélyezi a HWE kerneleket, így le tudom ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már kezdem sajnálni, hogy utóbbi bő fél évben inaktiválódtam.....
Rowon