- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
15 perce keresem a szűz Mint Cinnamon 19.2-ben, hol tudnám engedélyezni ezt a HWE kernelt, nyomát sem lelem. Az tuti, hogy a fél éve fenn lévő 19.2-nél annyira semmit nem variáltam, hogy FSTAB is az eredeti, márpedig anno első dolgom volt mindig azt beállítani. Szóval én is azt mondom, hogy l*faszt! Valami valahol engedélyezi ezt a HWE kernelt, mert a régi 19.2-nél ott van a Synapticban a linux-image sorban, de a mostani friss telepítésnél nincs nyoma se!
Már kezdem sajnálni, hogy utóbbi bő fél évben inaktiválódtam.....Annyi tippem van max, hogy install elején be lehet pipálni a 3rd party sw-k telepítését és azok között kerül engedélyezésre, most ezt nem pipáltam be direkt, most jutott eszembe!
Egyelőre fenn hagyom ezt a szűz telepítést, hátha valakinek van tippje, mi engedélyezi a HWE kerneleket, így le tudom ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Friss előzetest és célplatformokat kapott a Nekome: Nazi Hunter
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már kezdem sajnálni, hogy utóbbi bő fél évben inaktiválódtam.....
Rowon