Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi lettél már hirtelen, Te is Látóasszony!? Maradjál annyiban egyedül, hogy 4.15-öt használ a 19.2!
Odamásoltam előző hsz-ben, hogy milyen kernel van fenn és már jó ideje nem piszkálok semmilyen rendszer főkomponenst! A 19.2 annyira gyári állapotban volt hónapokig, hogy csak hátteret cseréltem. UKUU-t azóta nem is néztem, mióta fizetős lett, notebookon meg minden flottul működik, rég nem érdekel a kísérletezés, minek b*szakodnék manuál kernel telepítéssel?
Akinek 4.15-nél nagyobb a verziója, az tuti kézzel piszkálta tovább, pl. az ukuu-val.
Lóf*szt!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon