-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg vagy áldva ezekkel a galád Mint-esekkel ott is , itt is!
Még szerencse, hogy a Mint szó elfelejtése esetén is milliónyi help van, ha már Ubuntu alap! (ahogy ez ravaszul kilogikáztad a hibajelentésed elküldése előtt)
Nekem inkább a CPU-kkal vannak fenntartásaim
Ez már inkább valós probléma lesz, de azért még el lehet böngészni ezekkel a CPU-kkal is, csak célszerű legalább ublock origin-t felrakni. De a kolléga ezzel a 3 géppel rendelkezik, nincs sok választása.
Ja igen, a linuxmint.hu közösség, nagyon jó és segítőkész hely ám az, rengeteg jó leírás is van és egész mélyen is belemennek a segítésbe sok esetben, sajnos amit írtam másik topikban, az megvan. Neked nehezebb, meg nekem is, mert elég kekecek vagyunk, így ha hülyének néznek bennünket, nem örülünk neki.
No de itt a PH-n van 3 kezdőknek való topik is, nem kell elszontyolodni.........(mármint a kezdőknek)
Ja és ott a Látóasszonyok topikja is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest