- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg vagy áldva ezekkel a galád Mint-esekkel ott is , itt is!
Még szerencse, hogy a Mint szó elfelejtése esetén is milliónyi help van, ha már Ubuntu alap! (ahogy ez ravaszul kilogikáztad a hibajelentésed elküldése előtt)Nekem inkább a CPU-kkal vannak fenntartásaim
Ez már inkább valós probléma lesz, de azért még el lehet böngészni ezekkel a CPU-kkal is, csak célszerű legalább ublock origin-t felrakni. De a kolléga ezzel a 3 géppel rendelkezik, nincs sok választása.
Ja igen, a linuxmint.hu közösség, nagyon jó és segítőkész hely ám az, rengeteg jó leírás is van és egész mélyen is belemennek a segítésbe sok esetben, sajnos amit írtam másik topikban, az megvan. Neked nehezebb, meg nekem is, mert elég kekecek vagyunk, így ha hülyének néznek bennünket, nem örülünk neki.

No de itt a PH-n van 3 kezdőknek való topik is, nem kell elszontyolodni.........(mármint a kezdőknek)
Ja és ott a Látóasszonyok topikja is!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Még szerencse, hogy a Mint szó elfelejtése esetén is milliónyi help van, ha már Ubuntu alap! (ahogy ez ravaszul kilogikáztad a hibajelentésed elküldése előtt)
Rowon