- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
válasz
oszi666 #10936 üzenetére
Az anaconda a python anaconda? Azt terminálból futtasd, bash anaconda_akármi.sh, és települ. Nyugodtan inicializáld, amikor a telepítő megkérdezi.
Ekkor automatikusan minden terminál nyitáskor benne leszel a base környezetben, és nyugodtan menjen a legfrissebb, nem győzök mindenkit gyöüzködni, hogy a Python 3.7 mennyire jó.Fölöttem lévőnek: én személy szerintem nem is tudom hogy mit csinál a tárolóban vagy hogy onnan hogyan működik, illetve sokkal jobb, ha nem globálisan települ, hanem csak a usernek. Sőt, az LTS rendszereken nem is szeretjük a rendszereket bolygatni telepítgetésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest